Thursday, 02 October 2014 14:23

Όχι στην ισλαμοφοβία και τις προβοκάτσιες του State Department των ΗΠΑ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 2/10/2014

Oι δηλώσεις της εκπροσώπου του State Department με τις οποίες καλεί σε συστράτευση στον νέο βάρβαρο πόλεμο του Ομπάμα  στο Ιράκ κάτω από το μανδύα του «πολέμου κατά των τζιχαντιστών» και ανακοινώνει ότι  οι ΗΠΑ ζήτησαν να γίνουν συλλήψεις στην Ελλάδα, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ενορχηστρωμένη επίθεση ισλαμοφοβίας για να κλιμακωθεί η ελληνική συμμετοχή στην βρόμικη αυτή επέμβαση.

Στη Γάζα τα εγκλήματα του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων είναι σε εξέλιξη.

Δεν πέρασαν άλλωστε πολλά χρόνια από την προηγούμενη πολεμική εκστρατεία στο Ιράκ που κόστισε τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων και κομμάτιασε το Ιράκ φουντώνοντας τις εμφύλιες διαμάχες ανάμεσα σε Κούρδους .

Τώρα οι ίδιες δυνάμεις που έφεραν τη καταστροφή και εξέθρεψαν τη οργάνωση  Ισλαμικό Κράτος έρχονται να στοχοποιήσουν κάθε μουσουλμάνο στη Δύση ως τζιχαντιστή αν δεν υποστηρίξει τη νέα πολεμική εκστρατεία για τα πετρέλαια και τα στρατηγικά τους συμφέροντα. 

Είχαμε πικρή εμπειρία του πολέμου στο Ιράκ που βαφτίστηκε ως «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» ενώ η τρομοκρατία βρήκε την αποθέωση της με τα εγκλήματα στο Γκουαντάναμο και το Αμπού Γκράιμπ, με τις απαγωγές  στην Ελλάδα 28 Πακιστανών από τις μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας και της Ελλάδας.

Το ξέσπασμα του πολέμου έχει σημάνει την κλιμάκωση του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας, με χιλιάδες νεκρούς πρόσφυγες στα κλειστά σύνορα της Μεσογείου με το ανελέητο απάνθρωπο κυνηγητό της FRONTEX, την βαρβαρότητα των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Είναι ώρα να κλείσει η βάση της Σούδας και να σταματήσει κάθε εμπλοκή στο πλευρό των ΗΠΑ στην νέα επίθεση στο Ιράκ.

Εχθρός μας δεν είναι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο, κατατρεγμένοι από τις βόμβες του ΝΑΤΟ και των αμερικάνων ιμπεριαλιστών, αλλά εκείνοι που φουντώνουν τις φλόγες του πολέμου και της νέας ρατσιστικής εκστρατείας ισλαμοφοβίας.

Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα

Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Read 5962 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ