Thursday, 10 September 2015 10:15

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταδικάζει τις φασιστικές παρασυναγωγές της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής στην εργατούπολη του Πειραιά Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει  ως πρόκληση την παρασυναγωγή της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής η οποία έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσει «προεκλογική συγκέντρωση» στην πλατεία Κοραή στις 11/9/2015.

 

Η Χρυσή Αυγή ήταν από την ίδρυσή της και παραμένει εγκληματική οργάνωση στην υπηρεσία των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και έχει επιβαρυμένο εγκληματικό μητρώο με την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, την επίθεση στα στελέχη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα αλλά και εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών και προσφύγων.

 

Η Χρυσή Αυγή είναι ο ιδεολογικός πολιτικός φορέας του νεοφασισμού και συστηματικά καλλιεργεί την ξενοφοβία, τον αντικομμουνισμό, τον ρατσισμό. Ήταν και παραμένει αδυσώπητος εχθρός του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Κατά συνέπεια καμιά νομιμοποίηση δεν μπορεί να έχει στην συνείδηση της εργατικής τάξης και του λαού μας.

Καμιά επιείκεια στους δολοφόνους νεοναζιστές, καμιά νομιμοποίηση της εγκληματικής τους δράσης, επιβάλλεται η πιο αποφασιστική δραστηριοποίηση των Συνδικάτων για την ιδεολογική και πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής και των νεοφασιστικών απόψεων και αντιλήψεών της.

 

Με εντολή Διοίκησης

 
Read 9592 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ