Tuesday, 03 November 2015 09:56

Συνεχίζεται η δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής - Αντιφασιστική συγκέντρωση, Τετάρτη, 4/11, 8πμ, Φυλακές Κορυδαλλού Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Συνεχίζεται η δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής με την εξέταση των αστυνομικών του περιπολικού οι οποίοι συνέλαβαν τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά , το δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, τα χαράματα της 18ης Σεπτέμβρη 2013.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής προχωράει με αργούς ρυθμούς ενώ διεξάγεται ακόμη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ωστόσο οι αποκαλύψεις για την ευθύνη της κεντρικής ηγεσίας της Χρυσής Αυγής στις δολοφονικές επιθέσεις που εξετάζονται στο δικαστήριο δεν αφήνουν περιθώρια στο ναζιστικό μόρφωμα να παριστάνει το «νόμιμο πολιτικό κόμμα».

Την προηγούμενη βδομάδα στον εορτασμό της 28 Οκτώβρη , τρία άτομα της συνοδείας του ο Ε.Καρακώστα, βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Θήβα, επιτέθηκαν κατά αγωνιστή του αντιφασιστικού κινήματος. Η Χρυσή Αυγή παραμένει μια οργάνωση ταγμάτων εφόδου και είναι σκάνδαλο ότι η Βουλή και ο κρατικός προϋπολογισμός χρηματοδοτούν και στηρίζουν την δράση της, με αποσπάσεις υπαλλήλων από το Δημόσιο.

Οι απόπειρες των νεοναζί να εμφανιστούν ως «νόμιμο κόμμα» έχουν αντιμετωπιστεί από το αντιφασιστικό κίνημα με μαχητικές κινητοποιήσεις. Στη Θήβα τα συνδικάτα διαδήλωσαν την προηγούμενη Πέμπτη απαιτώντας να χυθεί άπλετο φώς στην φασιστική επίθεση της συνοδείας του Καρακώστα. Στο Ν.Ηράκλειο διαδήλωσαν κατά της νεκροφιλικής φιέστας με ομιλητή τον φύρερ Μιχαλολιάκο και στη στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο διαδήλωσαν ότι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και οι νεοναζί ανεπιθύμητοι.

Είναι σκάνδαλο ότι η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ έχει δώσει τις δυνατότητες στην ναζιστική εγκληματική οργάνωση να παριστάνει το κοινοβουλευτικό κόμμα και να χύνει ρατσιστικό δηλητήριο.

Μπροστά μας βρίσκεται η Γενική Απεργία στις 12 Νοέμβρη και η πορεία του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη. Παντού στέλνουμε το μήνυμα ότι είναι ώρα να πάνε βαθειά στη φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, να ανοίξουν τα σύνορα και να πέσει ο φράχτης στον Έβρο, να μην περάσουν τα μνημόνια.

Read 5910 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ