Wednesday, 23 March 2016 12:03

ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης: Ανοιχτά σύνορα για πρόσφυγες και μετανάστες, κλειστές πόρτες παντού για τους ναζί δολοφόνους! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ks.jpg

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

 

 

 

Ανοιχτά σύνορα για πρόσφυγες και μετανάστες, κλειστές πόρτες παντού για τους ναζί δολοφόνους!

 

 

 

Παραμονή της Διεθνούς Ημέρας Δράσης Κατά του Ρατσισμού (19 Μάρτη) και της μαζικής έκρηξης οργής ενάντια στο κλείσιμο των συνόρων και στη ρατσιστική συμφωνία του αίσχους ΕΕ-Τουρκίας, ξέσπασε το σκάνδαλο της «εκπαιδευτικής εκδρομής» μαθητών και μαθητριών του 1ου Λυκείου Ξάνθης, με πρόσκληση του Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Ελ. Συναδινού. Ο φασίστας αυτός, ήταν ο πρώτος στα χρονικά ευρωβουλευτής που αποβλήθηκε από τη συνεδρίαση της ολομέλειας γιατί χρησιμοποίησε το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να απευθύνει κήρυγμα μίσους ενάντια στον τούρκικο λαό.

 

 

 

Είναι σκάνδαλο η αποδοχή της πρόσκλησης από το σύλλογο διδασκόντων και οι υπεύθυνοι πρέπει να απομονωθούν με κάθε τρόπο από την εκπαιδευτική κοινότητα.

 

 

 

Είναι σκάνδαλο την ώρα που η ΕΕ εφαρμόζει πολιτικές που φουσκώνουν τα πανιά των φασιστών σε όλη την Ευρώπη, ξοδεύοντας τεράστια ποσά για να κρατά επτασφράγιστα τα σύνορά της και για να κάνει κόλαση τη ζωή των προσφύγων και των μεταναστών με FRONTEX, ΝΑΤΟ, φράχτες, στρατόπεδα συγκέντρωσης και απελάσεις, να χρηματοδοτεί από πάνω και «εκδρομές» που ξεπλένουν τους ναζί φονιάδες του Παύλου Φύσσα!

 

 

 

Στριμωγμένοι από το συγκλονιστικό κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, οι υπόδικοι ναζί εγκληματίες επιχείρησαν έτσι με ύπουλο τρόπο να «τρυπώσουν» στα σχολεία, και μάλιστα στην περιοχή μας, όπου το αντιφασιστικό κίνημα, με καθοριστική τη συμβολή της μειονότητας, τους έχει κυριολεκτικά εξαφανίσει!

 

 

 

Δεν θα περάσουν! Ούτε στα σχολεία ούτε πουθενά!

 

 

 

Το Σάββατο 19 Μάρτη με τη μαζική διαδήλωση με συμμετοχή νεολαίας και εκπαιδευτικών και με τη συναυλία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που παρακολούθησαν πολλοί μαθητές και φοιτητές στείλαμε και από την Ξάνθη το μήνυμα για ανοιχτά σύνορα, γκρέμισμα των φραχτών της Ευρώπης φρούριο, άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες και νομιμοποίηση των μεταναστών, για να σταματήσουμε τη βαρβαρότητα των πνιγμών στο Αιγαίο και τις θλιβερές εικόνες παιδιά να γεννιούνται στη λάσπη της Ειδομένης. Με την τεράστια αλληλεγγύη που δείχνουν οι εργαζόμενοι και ο απλός κόσμος μπορούμε και να στείλουμε στη φυλακή για πάντα τους φασίστες δολοφόνους και να ανατρέψουμε αυτή την απάνθρωπη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.

 

 

 

ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης

 

 

 

Read 10375 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ