Friday, 20 January 2017 17:08

Όχι στον πλανητάρχη του πολέμου, του ρατσισμού, του σεξισμού, της απληστίας των πολυεθνικών του κέρδους. Συγκέντρωση 21 Γενάρη, Σύνταγμα, 4μμ. Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,
ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

Από τον Έβρο μέχρι το Μεξικό, γκρεμίστε τους φράχτες, ανοίξτε τα σύνορα!
Φέρτε τους πρόσφυγες στην Αθήνα και στις πόλεις, κλείστε τα στρατόπεδα στα νησιά τώρα!
Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής!

Την ώρα που θα ορκίζεται ο Τράμπ στις ΗΠΑ ως νέος πλανητάρχης, θα βγεί μαζικά το κίνημα στους δρόμους της Αμερικής για να δώσει μια μεγάλη προειδοποίηση. Τυατόχρονα σε δεκα΄δες πολεις σε όλο τον Πλανήτη υπάρχει ξεσηκωμός κατά του Τράμπ: Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ιρλανδία, Αυστραλία, Καναδάς κλπ.
Στην Ελλάδα θα γίνουν διαδηλώσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Γιάννενα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Βόλο, τη Ξάνθη.
Υπάρχει μηδενική ανοχή στο νέο πλανητάρχη των ΗΠΑ που υπόσχεται να χτίσει φράχτη εκατοντάδων χιλιομέτρων για να φράξει την είσοδο στους φτωχούς μετανάστες. Μηδενική είναι η ανοχή στις σφαίρες αστυνομικών που αφαιρούν ζωές μαύρων. Μηδενική είναι και η ανοχή για την πολιτική επίδειξης ισχύος για την επιβολή της ηγεμονίας στους ανταγωνιστές με απειλή απλώματος των αιματοβαμένων επεμβάσεων στην Μ. Ανατολή και το Αφγανιστάν στον Ειρηνικό Ωκεανό με την Κϊνα πρώτο στόχο!
Είμαστε στο πλευρό τους!


Ξέρουμε καλά τι σημαίνουν οι φράχτες στην Ευρώπη από τον Έβρο μέχρι το Καλέ. Ένα χρόνο μετά τις μεγαλειώδης διαδηλώσεις στον Έβρο, όταν χιλιάδες πολιορκήσαμε τα σύνορα ζητώντας να ανοίξουν, δυστυχώς ο φόρος αίματος μεγάλωσε στην Μεσόγειο, με τους 4750 πνιγμένους πρόσφυγες. Η FRONTEX και το ΝΑΤΟ πνίγουν πρόσφυγες που επιχειρούν να ξεφύγουν από το ρημαγμένο Χαλέπι και την Μοσούλη.
Ξέρουμε καλά τι σημαίνουν τα στρατόπεδα προσφύγων στα νησιά και έξω από τις πόλεις να θάβονται στα χιόνια, να πνίγονται στις λάσπες!
Ξέρουμε καλά τι σημαίνει η απειλή του φασισμού με το υπόδικο Λαγό να μπουκάρει με τάγμα εφόδου στο Πέραμα κατά των προσφυγόπουλων.
Την ίδια ώρα στην Ευρώπη η ισλαμοφοβία απλώνει τη σκιά της στην Ευρώπη με τις επιθέσεις αυτοκτονίας στη Γαλλία και τη Γερμανία να υπενθυμίζουν τραγικά τις συνέπειες από την εμπλοκή των δυτικών δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες στην Μ. Ανατολή.
Σε αυτό το έδαφος οι φασίστες επιχειρούν να καρπωθούν την αγανάκτηση που δημιουργούν οι πολιτικές λιτότητας και φτώχειας των κυβερνήσεων για χάρη των κερδών των Τραπεζιτών. Πατάνε πάνω στις ξεδιάντροπες ρατσιστικές επιλογές των κυβερνήσεων που έκλεισαν τα σύνορα, άνοιξαν στρατόπεδα συγκέντρωσης αναβιώνοντας χιτλερικές πρακτικές του μεσοπολέμου, αποφασίζουν μέτρα ακόμη και για το πώς θα ντύνονται στους δρόμους και τις παραλίες οι μουσουλμάνες γυναίκες, απαλλοτριώνουν ακόμη και τα τιμαλφή των προσφύγων στην Δανία.
Δίνουμε την μάχη για να ηττηθούν οι ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που έχτισε εσωτερικά σύνορα στα νησιά του Αιγαίου εγκλωβίζοντας τους πρόσφυγες και απέκλεισε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χιλιάδες έξω από τις πόλεις ακόμη και σε σκηνές κάτω από τα χιόνια και μέσα στις λάσπες.
Διεκδικούμε ανοιχτά σύνορα και ανοιχτές πόλεις για όλους, με όλα τα προσφυγόπουλα ενταγμένα ισότιμα στα σχολεία και με όλους να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία. Μαζικές προσλήψεις τώρα σε σχολεία, δήμους και νοσοκομεία για να έχει το Δημόσιο την πρόνοια για τους πρόσφυγες και όχι οι ΜΚΟ που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους και παρέχουν υποβαθμισμένες υπηρεσίες και απαράδεκτη σίτιση. Να μπει τέλος στον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό εισόδου των αλληλέγγυων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Read 4369 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06