Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 18:28

Επίσκεψη την Παρασκευή 7 Απρίλη 1μμ στον υπουργό κ. Τόσκα ενόψει του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου του Σαββάτου 8 Απρίλη Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Επίσκεψη την Παρασκευή 7 Απρίλη 1μμ στον υπουργό κ. Τόσκα ενόψει του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου του Σαββάτου 8 Απρίλη

Δελτίο Τύπου
 
6 Aπριλίου 2017
 
Επίσκεψη την Παρασκευή 7 Απρίλη 1μμ
στον υπουργό κ.Τόσκα ενόψει του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου του Σαββάτου 8 Απρίλη
 
Aντιπροσωπεία των διοργανωτών του  αντιφασιστικού συλλαλητηρίου του Σαββάτου 8 Απρίλη θα επισκεφθεί την Παρασκευή 7 Απρίλη στις 1μμ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να συναντήσει τον υπουργό κ.Νίκο Τόσκα.

Στο συλλαλητήριο καλούν ο Αλέξης Λάζαρης και η μητέρα του Μαρία Κασκαρίκα, η ΑΔΕΔΥ, η ΟΕΝΓΕ, σωματεία, αντιρατσιστικές κινήσεις όπως η ΚΕΕΡΦΑ, η ΚΑΡ, ο Συντονισμός για το προσφυγικό μεταναστευτικό, συλλογικότητες των Αμπελοκήπων.

Η διαδήλωση αποτελεί βήμα καταγγελίας για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο σπουδαστής Αλέξης Λάζαρης από ομάδα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκονταν στην είσοδο των Κεντρικών Γραφείων του ναζιστικού μορφώματος. Ήδη υπάρχει προφυλάκιση στελέχους της Χρυσής Αυγής για την επίθεση.

Δηλώνουν το παρακάτω:


“Θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα μας την ανεμπόδιστη από τις αρχές διεξαγωγή της πορείας προς τα Γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, τον τόπο από  όπου ξεκίνησε η δολοφονική επίθεση.
Ο πλήρης χλευασμός από την μεριά των υπόδικων στελεχών της Χρυσής Αυγής των περιοριστικών όρων έχει οδηγήσει στην ασύδοτη δράση των ταγμάτων εφόδου βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, ακόμη και ανυποψίαστων πολιτών. Είναι ώρα να γυρίσουν ξανά στην φυλακή όλοι οι υπόδικοι και να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήρια στην Μεσογείων και παντού.
Δεν περιμένουμε να θρηνήσουμε άλλο ένα θύμα, απαιτούμε σεβασμό στις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων μας.”

Read 3998 times Last modified on Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 18:30

Latest from KΕΕΡΦΑ