Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 23:12

Ανοικτή Σύσκεψη, Πέμπτη 15 Ιούνη 7μ.μ. Κλείστε τα γραφεία ορμητήρια της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ


Κλείστε τα γραφεία ορμητήρια της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων- στη φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι
               Γειτονιές αλληλεγγύης, όχι μίσους
 
      Πολυδύναμο Κέντρο 7ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων,Πανόρμου 59

Σύσκεψη για την οργάνωση μεγάλης καμπάνιας με στόχο το κλείσιμο των κεντρικών γραφείων της Χ.Α στη Μεσογείων πραγματοποιεί την Πέμπτη 15 Ιούνη στο Πολυδύναμο Κέντρο 7ου Διαμερίσματος, Πανόρμου 59, 7μμ, η «Πρωτοβουλία για το κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής».
Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν σωματεία, φορείς και συλλογικότητες της περιοχής.
Η Πρωτοβουλία έχει κυκλοφορήσει αφίσα, προκήρυξη, κείμενο υπογραφών και ψήφισμα που καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, τις συλλογικότητες, την Αριστερά και τους εργατικούς χώρους των Αμπελοκήπων και της ευρύτερης περιοχής να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής. Σε αυτήν την κατεύθυνση έχουν ήδη αρχίσει εξορμήσεις σε εργατικούς χώρους και γειτονιές των Αμπελοκήπων.

Ηδη, ο Δήμος της Αθήνας αποφάισε να μην δώσει άδεια για την διοργάνωση του ετήσιου φστειβάλ μίσους της Χρυσής Αυγής στο Πάρκο Χωροφυλακής.
H Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε στις αρχές Απρίλη, αμέσως μετά τη μαζική τοπική διαδήλωση στις 8 Απρίλη, που ήταν η πρώτη απάντηση στη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο φοιτητής Αλέξης Λάζαρης από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Στη ιδρυτική σύσκεψη της Πρωτοβουλίας είχαν συμμετάσχει η μητέρα του Αλέξη Λάζαρη, Μαρία Κασκαρίκα, η τοπική ΚΕΕΡΦΑ, εκπρόσωποι τοπικών σωματείων και άλλων αντιρατσιστικών-αντιφασιστικών οργανώσεων.

Read 3484 times Last modified on Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 13:13

Latest from KΕΕΡΦΑ