Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 19:48

Ξηλώστε όλη τη φασιστική συμμορία. Κλείστε τα Γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής τώρα! Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Ξηλώστε όλη τη φασιστική συμμορία.

Κλείστε τα Γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής τώρα!
Ο Ασφάκ Μαχμούντ, ομιλητής στη Διεθνή Συνάντηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού, Σάββατο 14/10 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ρουφ.

Οι συλλήψεις των τριών πρώτων φασιστών στην Γκορυτσά Ασπροπύργου για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του εργάτη γης, Ασφάκ Μαχμούντ, την ώρα που δούλευε στα χωράφια επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες για την ύπαρξη και συστηματική δράση ομάδας που σχεδίαζε και εκτελούσε οργανωμένα ρατσιστικές επιθέσεις. Βρέθηκαν μάλιστα στα σπίτια τους τα τυπικά “μέσα” που χρησιμοποιούσαν τα χρυσαυγίτικα τάγματα εφόδου, όπως ειδικά ρόπαλα κλπ.
Επιβεβαιώνονται και οι σχέσεις της φασιστικής συμμορίας της Γκορυτσά με τη Χρυσή Αυγή καθώς ο ένας εκ των συλληφθέντων είχε συλληφθεί μαζί με την ομάδα των έξι φασιστών, που οργάνωσαν επίθεση κατά της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στον Ασπρόπυργο στις 16 Ιούνη.

Σε αυτή την ομάδα, υπάρχει καραμπινάτος χρυσαυγίτης, ο οποίος σε φωτογραφία στέκεται σε παράταξη μαζί με άλλους φασίστες της Χρυσής Αυγής, με φόντο τις σημαίες τους. Ο ίδιος άλλωστε πήρε μέρος και σε άλλες επιθέσεις για τις οποίες έχει αναγνωριστεί από τα θύματα.
Στην πραγματικότητα, η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η ΚΕΕΡΦΑ στις 18 Ιούνη μαζί με σημαντικές κινήσεις, όπως η ΕΕΔΑ στην Εισαγγελία Εφετών του Αρείου Πάγου περιελάμβανε όλα αυτά τα στοιχεία σε βάρος των δραστών. Χρειάστηκε να χυθεί νέο αίμα στα χωράφια της Γκορυτσά και να ξεσηκωθεί ένα κύμα οργής για κινηθεί η Αστυνομία και να κάνει το αυτονόητο.


Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις δεν χωράει άλλη αντιμετώπιση από την κυβέρνηση παρά να προχωρήσει στην πλήρη διάλυση της φασιστικής οργάνωσης και αυτό θα χρειαστεί να το επιβάλει το κίνημα μέχρι τέλους. Χρειάζεται να κλιμακωθούν τα βήματα ,που έχουν ξεκινήσει με τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ στην περιοχή, την παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέντευξη τύπου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η Ενότητα με ομιλητή τον Ασφάκ Μαχμούντ και με την καταγγελία του Δημάρχου Πάτρας Πελετίδη.
Είναι πλέον παλλαϊκό το αίτημα: να ευθυγραμμιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την απαίτηση της πλειοψηφίας, που δεν ανέχεται η Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί Γραφεία-ορμητήρια για ρατσιστικές επιθέσεις κατά νέων και μεταναστών. Δεν είναι να δυνατόν να αποδέχονται στελέχη της κυβέρνησης, υπουργοί και βουλευτές, να φωτογραφίζονται με τους Κασιδιάρηδες σε στρατιωτικές ασκήσεις, όπως πρόσφατα στον “Παρμενίωνα”, λειτουργώντας ως πλυντήριο για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση. Δεν είναι νόμιμο κόμμα αλλά εγκληματική οργάνωση ναζιστών που φοράει το μανδύα του κόμματος. Δεν είναι δυνατόν τα ΜΜΕ να τους δίνουν λόγο και το κράτος χρηματοδότηση.
Ώρα να τελειώνουμε με τα τάγματα εφόδου των νεοναζί.
Απαιτούμε να ξηλωθεί όλη η φασιστική συμμορία και αν κλείσουν τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής τώρα!
Όλοι και όλες στη Διεθνή στη Διεθνή Συνάντηση και την Πανελλαδική Συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ στις 14-15 Οκτώβρη, με έναρξη το Σάββατο 14/10 στις 1μμ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ρουφ.

Read 2295 times Last modified on Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 19:56

Latest from KΕΕΡΦΑ

read more