Saturday, 17 June 2017 19:27

Μεγαλειώδης αντιφασιστική διαδήλωση στον Ασπρόπυργο Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)


Μεγαλειώδης αντιφασιστική διαδήλωση στον Ασπρόπυργο  

φοτο ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Μαζική και μαχητική ήταν η αντιφασιστική διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των οργανωμένων ρατσιστικών επιθέσεων της φασιστικής συμμορίας της Γκορυτσά Ασπροπύργου και της συγκάλυψης της δράσης της από την Αστυνομία.Στη Πλατεία Δημαρχείου, κάτω από διαρκή βροχή(!) έγιναν ομιλίες και χαιρετισμοί εκπροσώπων της ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργου-Ελευσίνας κλπ), της ΟΕΝΓΕ, της ΑΔΕΔΥ, της Ένωσης Μεταναστών Εργατών Ασπρόπυργου, του Τμήματος Δικαιωμάτων της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητών του ΤΕΙ Αιγάλεω, του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας Πειραιά και της ΚΕΕΡΦΑ.

Πάνω από χίλια πεντακόσια άτομα μετά τις ομιλίες βάδισαν με πορεία προς το ΑΤ Ασπρόπυργου με επικεφαλής των πανό των Εργατών γης της Γκορυτσά Ασπροπύργου.Η γνωστή φασιστική ομάδα έκανε από την αρχή την εμφάνιση της στον Ασπρόπυργο και η Αστυνομία την ανεχόταν για πάνω από μία ώρα.  Όταν η πορεία ξεκίνησε, η ομάδα των φασιστών προχώρησε σε επίθεση στην κορυφή της πορείας. Οι διαδηλωτές υπέδειξαν στην Αστυνομία. τους φασίστες. που προχώρησαν στην επίθεση. Η Αστυνομία δεν έχει πια κάμει δικαιολογία να μην προχωρήσει σε συλλήψεις  και να δώσει τις φωτογραφίες των δραστών  στη δημοσιότητα ώστε να τους αναγνωρίσουν τα θύματα. Είναι οι ίδιοι δράστες που αναγνωρίστηκαν από τα θύματα ότι έκαναν όλες τις ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών στη Γκορυτσά.
Πρόκειται για την ομάδα που έχει μηνυθεί από τα θύματα, κάποιοι από αυτούς είχαν  προσαχθεί  ξανά, αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν δόθηκαν ποτέ οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα! Η μάχη για να μπει τέλος στην ασυλία στη χρυσαυγίτικης συμμορίας του Ασπροπύργου θα συνεχιστεί μέχρι να πάνε φυλακή όλοι οι δράστες των ρατσιστικών επιθέσεων και να διαλυθεί η φασιστική συμμορία.
Θα συνεχίσουμε μέχρι να ξηλώσουμε τους φασίστες.
Ο Ασπρόπυργος είναι μια περιοχή των ενωμένων εργατών, ντόπιων και μεταναστών και οι φασίστες δεν περνάνε!

Read 6057 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ