Print this page
Tuesday, 19 December 2017 12:36

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΗ 2018 ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΤΡΙΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 7ΜΜ ,ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΡΟΜΑΝΤΖΟ, ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 3-5, ΜΕΤΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΗ 2018

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΤΡΙΤΗ 9 ΓΕΝΑΡΗ 7ΜΜ
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΡΟΜΑΝΤΖΟ, ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 3-5, ΜΕΤΡΟ  ΟΜΟΝΟΙΑ

Η διεθνής κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 17 Μάρτη έρχεται σε μια περίοδο κλιμάκωσης της φασιστικής απειλής και του ρατσισμού στην Ευρώπη, με τις πολιτικές της Ευρώπης φρούριο κατά των προσφύγων να πνίγουν χιλιάδες στη Μεσόγειο, να αναβιώνουν τα σκλαβοπάζαρα με μετανάστες στη Λιβύη, να μετατρέπουν τα νησιά του Αιγαίου σε απάνθρωπα στρατόπεδα προσφύγων, με την ακροδεξιά να μπαίνει στη κυβέρνηση της Αυστρίας, στη γερμανική Βουλή και στη Γαλλία η Λεπέν να φτάνει ποσοστά του 30%.

Η πολιτική Τράμπ με την συνέχιση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων φουντώνει την ισλαμοφοβία ενω η στήριξη στους νεοναζί στις ΗΠΑ πάει χέρι-χέρι με τον ρατσισμό κατά των εγχρώμων και το σεξισμό κατά των γυναικών.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής εξελίσσεται με πλήρη ανάδειξη του ρόλου της ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε επιθέσεις κατά μεταναστών, αγωνιστών, αυτός όμως δεν σημαίνει το τέλος του φασισμού. Τα ανοιχτά Γραφεία τους συνεχίζουν να είναι ορμητήρια επιθέσεων από τα κεντρικά στη Μεσογείων μέχρι τον Ασπρόπυργο υπογραμμίζοντας την ανάγκη να κλιμακώσουμε για να κλείσουν εδώ και τώρα.

Η φρίκη στα στρατόπεδα προσφύγων στα νησιά, στη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, η επιμονή του Μουζάλα και της κυβέρνησης στις συμφωνίες ΕΕ-Τουρκίας-Λιβύης, η έλλειψη της παραμικρής αλλαγής στο ρατσιστικό οπλοστάσιο κατά των δικαιωμάτων των μεταναστών που εμποδίζει να παίρνουν χαρτιά μετά από πολύχρονη παραμονή, η στέρηση του δικαιώματος ψήφου αναδεικνύουν την ανάγκη να δυναμώσει το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, να οργανωθεί  η πάλη για τα δικαιώματα τους.

Ήδη, οργανώσεις του αντιρατσιστικού κινήματος προχωράνε σε κοινή δράση στις 17 Μάρτη.Σας καλούμε να εκδώσετε ψηφίσματα και αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο στις 17 Μάρτη στην Ομόνοια 3μμ και να στείλετε αντιπροσωπεία στην σύσκεψη την Τρίτη 9 Γενάρη στις 7μμ.

ΥΓ. Ήδη, κινήματα από όλη την Ευρώπη καλούν στη διεθνή κινητοποίηση και τα προσκαλούμε να συμμετέχουν στην σύσκεψη με ζωντανή σύνδεση.   Καλούν: ΚΕΕΡΦΑ, Πρωτοβουλία για το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η Ενότητα

Read 5938 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ