Friday, 15 June 2018 14:05

Απομονώστε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, τσακίστε τους στις γειτονιές! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

KEEΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Απομονώστε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, τσακίστε τους στις γειτονιές!

Η σοβινιστική εξόρμηση για την υποταγή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών και των Τραπεζιτών έχει αποθρασύνει την Δεξιά, την ακροδεξιά και την Χρυσή Αυγή. Τα εθνικιστικά συλλαλητήρια είναι το θερμοκήπιο για την επανεμφάνιση στο δρόμο των φασιστών.

Μέσα σε αυτό το κλίμα εθνικιστικής υστερίας ήρθαν και οι δηλώσεις του βουλευτή του Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής που ζήτησε από τον στρατό να κάνει πραξικόπημα.

Η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής από τον Μιχαλολιάκο, είναι μια φτηνή ντρίπλα και μια ενέργεια πανικού για να διασώσει το ναζιστικό μόρφωμα παριστάνοντας ότι διαφωνεί τάχα. Άλλωστε οι σχέσεις των νοσταλγών του Χίτλερ με την χούντα είναι γνωστές.

Καμιά ανοχή δεν μπορεί να υπάρχει στη Βουλή και σε όλη την κοινωνία απέναντι στην υπόδικη Χρυσή Αυγή η οποία σύμφωνα με το εισαγγελικό βούλευμα είναι εγκληματική οργάνωση που φόρεσε το μανδύα του πολιτικού κόμματος.

Είναι ώρα να τους τσακίσουμε με την δύναμη του κινήματος φράζοντας κάθε απόπειρα να βγουν στους δρόμους για να χύσουν το σοβινιστικό τους δηλητήριο και το ρατσισμό. Η δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής, το κλείσιμο των γραφείων-ορμητηρίων τους είναι η μόνη εγγύηση ότι θα σταματήσουμε την φασιστική απειλή για τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων.

Read 3635 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ