Sunday, 17 June 2018 09:32

Να μπει τέλος στις χρυσαυγίτικες ρατσιστικές επιθέσεις στο Μενίδι Να συλληφθούν τώρα οι ένοχοι, να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής στο Μενίδι Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Βιντεο-συνέντευξη https://www.facebook.com/keerfapage/videos/2394499483908678/?t=13


Να μπει τέλος στις χρυσαυγίτικες ρατσιστικές επιθέσεις στο Μενίδι
Να συλληφθούν τώρα οι ένοχοι, να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής στο Μενίδι

Ο Σεχζάτ Αχμέντ τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν βρέθηκε μπροστά σε οργανωμένη επίθεση των φασιστών που δρουν συστηματικά στο Μενίδι.
Το τάγμα εφόδου των φασιστών βγήκε παγανιά χαράματα της Παρασκευής 15 Ιούνη ώρα 3.45πμ και άρχισε να χτυπάει μια ομάδα μεταναστών εργατών στη Λεωφόρο Καραμανλή, κοντά στη διασταύρωση με την Δεκελείας.
Οι εργάτες σχόλασαν γύρω στις 2.30πμ από την βάρδια τους, επισκέφθηκαν για λίγη ώρα ένα γνωστό τους στη περιοχή και κατόπιν κατευθύνθηκαν στη διασταύρωση για να βρουν ταξί.. Βάδιζαν δύο από τη μία μεριά του δρόμου και άλλοι δύο από την άλλη.
Οι δύο δράστες έβριζαν χυδαία: “Πακιστανοί, βρώμικοι, φύγετε.” Τους επιτέθηκαν μετά με γροθιές στο πρόσωπο. Όταν ξέφυγαν ειδοποίησαν τον Σεχζάτ Αχμέντ, ο οποίος μένει δίπλα και εργάζεται επίσης στο ίδιο εργοστάσιο και του είπαν μάλιστα ότι φοβόντουσαν ότι οι φασίστες “έπιασαν” ένα από αυτούς και δεν ήξεραν που βρίσκεται. Εκε, όταν έφτασε ο Σεχζάντ Αχμέντ, χτυπήθηκε άγρια, από τον ένα φασίστα που βγήκε από ένα αυτοκίνητο τύπου SMART.( Είναι γνωστός ο αριθμός στα θύματα).
Όταν ο Σεκίλ προσπάθησε να μπει σε ταξί για να ξεφύγει περιμένοντας και τους άλλους, εμφανίστηκαν ξανά οι φασίστες και φώναζαν στο ταξιτζή “βγάλτε τον έξω αυτό”, ο οποίος αρνήθηκε. Ο “ψηλός” όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είχε στο χέρι μαχαίρι.
Οι φασίστες έφυγαν όταν άρχισε να μαζεύεται κόσμος στο σημείο που χτύπησαν τον Σεχζάτ.
Δεν είναι η μοναδική επίθεση των φασιστών. Έχουν σημειωθεί και άλλες επιθέσεις όπου τα θύματα αναφέρουν την παρουσϊα του μαύρο SMART. Τις τελευταίες μέρες ομάδα φασιστών την είχε στήσει κοντά στο χώρο θρησκευτικής λατρείας των μεταναστών και επιτίθονταν διαρκώς. Σε μία από αυτές τις επιθέσεις είχαν αποκλείσει τους μετανάστες μέσα στο χώρο.
Ο Σεχζάτ Αχμεντ κατέθεσε ήδη καταγγελία-μήνυση στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας στη ΓΑΔΑ.
Στο Μενίδι, λειτουργούν γραφεία της Χρυσής Αυγής ως ορμητήριο επιθέσεων. Πέρυσι υπήρξαν ξανά αρκετές επιθέσεις.
Απαιτούμε να συλληφθεί αμέσως οι χρυσαυγίτες που οργανώνουν τις ρατσιστικές επιθέσεις.
Να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους ώστε να τους αναγνωρίσουν και άλλα θύματα ρατσιστικών επιθέσεων.
Να κλείσουν εδώ και τώρα τα Γραφεία ορμητήρια των νεοναζί στο Μενίδι.

ΥΓ. Εχει αναγνωριστεί και προσαχθεί στη ΓΑΔΑ τουλάχιστον ο ένας εκ των δραστών

Read 3714 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ