Print this page
Tuesday, 12 February 2019 12:26

Οι δολοφόνοι του Λουκμάν απολογήθηκαν ψευδόμενοι. Να παραμείνουν φυλακή οι ισόβια με ρατσιστικό κίνητρο!

Written by
Rate this item
(0 votes)

loukman keerfa 630 0ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Οι δολοφόνοι του Λουκμάν απολογήθηκαν ψευδόμενοι. Να παραμείνουν φυλακή οι ισόβια με ρατσιστικό κίνητρο!

Αποκαλυπτικές ήταν και αυτή την φορά οι απολογίες του Στεργιόπουλου και του Λιακόπουλου, των καταδικασμένων πρωτόδικα σε ισόβια με αναγνώριση του ρατσιστικού κινήτρου για την στυγνή δολοφονία με 7 μαχαιριές του εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα στις 17 Γενάρη 2013.
Στις 9πμ προηγήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση με την παρουσία του Χαντίμ Χουσείν, πατέρα του Σαχζάτ Λουκμάν και αμέσως μετά η αίθουσα γέμισε από αντιφασίστες και αντιφασίστριες.  Στην αίθουσα του ακροατηρίου βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, η οποία συνομίλησε με τον Χαντίμ Χουσείν και του έκφρασε την στήριξη της.
Οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων  ότι διαπληκτίστηκαν διότι ο Σαχζάτ Λουκμάν εμπόδιζε τη μηχανή 300 κυβικών να προσπεράσει το ποδήλατο, την οποία οδηγούσαν τάχα για στρώσιμο στις 3.30 τα χαράματα, ενώ κουβαλούσαν μαζί τους στιλέτα πεταλούδα, κατέπεσαν στη διαδικασία του δικαστηρίου. Έπεσαν σε προφανείς αντιφάσεις αναιρώντας τις πρώτες καταθέσεις τους ενώ επιχείρησαν να διαψεύσουν τον αστυνομικό ο οποίος κατέθεσε στη δίκη ότι οι δολοφόνοι είπαν στο αστυνομικό τμήμα σε συνομιλία μαζί του¨Καλά δεν τους κάναμε αφού έρχονται εδώ και μπαίνουνε στα σπίτια μας;”
Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των κατηγορούμενων ορίστηκε η συνέχεια της δίκης για τις  22 Μάρτη.
Κατά την προσφιλή τακτική των χρυσαυγιτών δήλωσαν ότι δεν έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή και ότι τα πάνω από εκατό φυλλάδια που είχαν στο σπίτι τους ..τα πήραν για σημειώσεις τυχερών παιχνιδιών! Όσον αφορά το πλήρες οπλοστάσιο μαχαιριών, ροπάλων, σιδηρογροθιών που χρησιμοποιούν τα τάγματα εφόδου για ρατσιστικές επιθέσεις, επιχείρησαν να το παρουσιάσουν  ως αποκτήματα για κυνήγι αλλά και για αίσθημα ασφάλειας!
Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του πατέρα του Σαχζάτ Λουκμάν μέχρι να πάνε οριστικά στη φυλακή οι χρυσαυγίτες Λιακόπουλος και Στεργιόπουλος.
Ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 16 Μάρτη στην Ομόνοια στις 3μμ, διεκδικώντας να πάει φυλακή όλο το υπόδικο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν

Read 2303 times Last modified on Wednesday, 13 February 2019 07:20

Latest from ΚΕΕΡΦΑ