Wednesday, 29 January 2020 15:42

Τα φιλοναζιστικά αντανακλαστικά της ομάδας ΔΙΑΣ οδήγησαν σε προσαγωγές αφισοκολλητών της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ

Written by
Rate this item
(0 votes)

20 01 13 KEERFA 21 Marti poster web ATHINAΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


Τα φιλοναζιστικά αντανακλαστικά της ομάδας ΔΙΑΣ οδήγησαν σε προσαγωγές αφισοκολλητών της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ

Η εκστρατεία “νόμος και τάξη” του Χρυσοχοίδη με την πολυδιαφημισμένη αύξηση των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ έχει οσμή φιλοναζισμού. Έβαλαν στο στόχαστρο την αφίσα της ΚΕΕΡΦΑ που καλεί στο συλλαλητήριο στις 21 Μάρτη με κεντρικό σύνθημα “στη φυλακή οι νεοναζί” ! “Κατόπιν ανωνύμου καταγγελίας πολίτη” σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας του ΑΤ Περιστερίου τα λαγωνικά του Χρυσοχοίδη προχώρησαν σε προσαγωγή δύο μελών της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ Περιστερίου την Παρασκευή 24/1 στις 8μμ απέναντι από το δημαρχείο στην Παναγή Τσαλδάρη στο κέντρο του Περιστερίου.
Τα μέλη του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση για το αντιρατσιστικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 21 Μάρτη. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που έκαναν την προσαγωγή ήταν προκλητικοί αφού τους αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα για να μην έχουν επικοινωνία.
Είναι μια συμπεριφορά εκδικητική για το αντιφασιστικό κίνημα που δίνει την μάχη αυτή την περίοδο για την απόρριψη της εισαγγελικής πρότασης που απαλλάσσει τους δολοφόνους νεοναζί και ξεπλένει την εγκληματική.
Να χαίρεται ο Χρυσοχοίδης τα γρήγορα αντανακλαστικά των λαγωνικών της ΔΙΑΣ που προχωράνε σε προσαγωγές με καταγγελίες των ¨αγανακτισμένων πολιτών”φασιστοειδών.
Απαιτούμε να μπει τέλος στο στοχευμένο κυνηγητό μελών του ΣΕΚ απο τους αστυνομικούς σε αγαστή συνεργασία με ανώνυμους φασίστες.

Read 2426 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ