Print this page
Sunday, 15 March 2020 10:49

Θρασύτατη προβοκάτσια του Α. Γεωργιάδη σε βάρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΚΕΕΡΦΑ για το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 21 Μάρτη, Ομόνοια 3μμ

Written by
Rate this item
(0 votes)

adonis georgiadis keerfaΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Θρασύτατη προβοκάτσια του Α. Γεωργιάδη σε βάρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΚΕΕΡΦΑ για το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 21 Μάρτη, Ομόνοια 3μμ

Το προβοκάρισμα του υπουργού της ΝΔ Αδωνη Γεργιάδη σε βάρος της κινητοποίησης στις 21 Μάρτη που καλεί η ΚΕΕΡΦΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συνδικαλιστικές οργανώσεις και φοιτητικοί σύλλογοι στοχεύει στην επιβολή της τρομοκρατίας και της υπακοής σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη για την δημόσια υγεία, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων.
Κοίτα ποιοί μιλάνε; Αυτοί που με τις ρατσιστικές πολιτικές τους ανοίγουν το δρόμο στους φασίστες, σαν και αυτούς που επέβαλαν την σύλληψη από την Αστυνομία δημοσιογράφων στην Μυτιλήνη, όπως του Θράσου Αβραάμ από την ιστοσελίδα ΣΤΟ ΝΗΣΙ, διότι ανάρτησε το βίντεο από τη πυρπόληση της δομής στο Καρα Τεπέ και έτσι συνελήφθησαν οι δράστες της δολοφονικής ενέργειας.
Κανένας Άδωνις Γεωργιάδης δεν νοιάζεται για την δημόσια υγεία. Αυτός έκλεισε το Γενικό Πατησίων, την Πολυκλινική και άλλες μονάδες όταν ήταν υπουργός Υγείας. Τώρα κάνει πλάτη στους κερδοσκόπους και βολεύει τους επιχειρηματίες σε βάρος των εργατών.
Μας θέλουν “να μένουμε σπίτι” για να ξεσαλώνουν ανενόχλητοι οι φασίστες προχωρώντας σε επιθέσεις κατά προσφύγων, για να κάνει επιδείξεις πυγμής η Αστυνομία και πάρτυ οι κερδοσκόποι στις πλάτες μας.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να βάλουμε πλάτη σε μια κυβέρνηση ενόχων για τα εγκλήματα που διαπράττουν σε βάρος της υγείας του λαού και των προσφυγομάνων στα σύνορα.
Η απάντηση μας στην προβοκάτσια Γεωργιάδη είναι ακόμη πιο δυνατά “Πάμε για τις 21 Μάρτη”, για να ξεφορτωθούμε την επικίνδυνη και ανεύθυνη ομάδα απατεώνων, ψευτών, ρατσιστών και τσιρακιών των Τραπεζιτών που κάθονται στο σβέρκο μας .
Δεν κάνουμε βήμα πίσω ούτε για να πάρουμε φόρα!

Read 1838 times Last modified on Sunday, 15 March 2020 12:13

Latest from ΚΕΕΡΦΑ