Wednesday, 11 November 2020 14:53

Εκπομπή από τις 6:Απο πότε η ΕΡΤ νομιμοποιεί την ρατσιστική προπαγάνδα και τις εκκλήσεις καταστολής κατα της αριστεράς;

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
30 Οκτωβρίου
Εκπομπή από τις 6:Απο πότε η ΕΡΤ νομιμοποιεί την ρατσιστική προπαγάνδα και τις εκκλήσεις καταστολής κατα της αριστεράς;

Η ΕΡΤ έδωσε μικρόφωνο στον ακροδεξιό Βελόπουλο πριν απο λίγο στην εκπομπή "από τις 6".Για άλλη μιά φορά προχώρησε σε καλέσματα για "σύλληψη του Κωνσταντίνου" με αφορμή διαδήλωση για τα δικαιώματα προσφύγων στο Σύνταγμα την Πέμπτη 29/10. Ως γνωστό η Αστυνομία δεν απαγόρευσε την συγκέντρωση αλλά ο Βελόπουλος εφαρμόζοντας την δικιά του ακροδεξιά ατζέντα ζητά συλλήψεις.
Η δημόσια τηλεόραση γίνεται βήμα για την ακροδεξιά ατζέντα μίσους κατά των μεταναστών και της τακτικής Γκαίμπελς "λέγε-λέγε κάτι θα μείνει". Το ΕΣΡ ως γνωστόν έχει επιβάλει πρόστιμα για τα ψέματα Βελόπουλου απο την εκπομπή του. Η στοχοποίηση όμως δημοτικού συμβούλου συστηματικά ξεπερνάει τα όρια και η ΕΡΤ δεν μπορεί να προσφέρει βήμα σε τέτοιες μεθοδεύσεις.
Αναμενόμενη από την ακροδεξιά η τακτική συκοφάντησης όσων αντιστέκονται και απεύθυνσης στους μηχανισμούς καταστολής κατά της αριστεράς. Μόνο που είναι μόνο η αρχή. Θυμίζουμε ότι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής βρήκαν έδαφος σε αυτές τις επικλήσεις, ιδιαίτερα στον Αγιο Παντελεήμονα με κατάληξη "αφού η Αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της, θα την κάνουμε εμείς."
Απο πότε η ΕΡΤ νομιμοποιεί την ρατσιστική προπαγάνδα και τις εκκλήσεις καταστολής κατ της αριστεράς; Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει δώσει μάχη πρόσφατα όταν ο φύρερ των ναζί της Χρυσής Αυγής είχε μικρόφωνο επί μία .ώρα στην ΕΡΤ με έγκριση της διοίκησης της ΕΡΤ.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, Τηλ. 6970415262

Read 1273 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ