Wednesday, 11 November 2020 15:23

ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Αθήνας: Όχι στη φιέστα των ναζί δολοφόνων!

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Αθήνας: Όχι στη φιέστα των ναζί δολοφόνων!
31 Οκτωβρίου
Η θέση τους είναι στη φυλακή!
Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι!
Κυριακή 1/11, 4μμ, ΗΣΑΠ Ηράκλειο Αττικής
Την 1/11 οι φασίστες προσπαθούν για ακόμη μια φορά να εμφανιστούν στη γειτονιά μας. Το μόρφωμα του Κασιδιαρη καλεί στη φιέστα τους στον χώρο των πρώην “γραφείων” της Χρυσής Αυγής στη Λ. Ηρακλείου. Τρεις βδομάδες μετά την καταδίκη των νεοναζί ως εγκληματική οργάνωση και λίγες μόλις ημέρες αφότου οδηγήθηκε στη φυλακή η ηγεσία και η πλειονότητα των μελών ταγμάτων εφόδου που καταδικάστηκαν, έχουν το θράσος να προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο του θύματος.

Όπως αποδείχθηκε περίτρανα στην διάρκειας 5,5 χρόνων δίκη τους, οι ναζί δεν είναι θύματα! Είναι δολοφόνοι! Το αντιφασιστικό κίνημα προειδοποίησε έγκαιρα και σθεναρά για τη φασιστική απειλή και δεν άφησε στην πραγματικότητα τη Χρυσή Αυγή να νομιμοποιηθεί ποτέ. Έτσι έκλεισαν τα “γραφεία”-ορμητήρια των ναζί στο Νέο Ηράκλειο, καθώς και σχεδόν όλα τα γραφεία τους σε όλη την Ελλάδα, έτσι αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματά τους, έτσι πετάχτηκαν έξω από τη Βουλή. Και με αυτόν τον τρόπο το αντιφασιστικό κίνημα εξασφάλισε την επικύρωση της απομόνωσής τους και από τη δικαστική απόφαση και τη φυλάκιση των δολοφόνων ναζί.
Όμως η μάχη ενάντια στον φασισμό δεν έχει τελειώσει. Ο καπιταλισμός στην πιο βαθιά του κρίση παράγει ακόμη περισσότερη ανισότητα, φτώχεια, πολέμους, ρατσισμό. Η κυβέρνηση της ΝΔ στρώνει ξανά τον δρόμο: με στρατόπεδα συγκέντρωσης που προσπαθεί να τα κάνει κλειστά, πόλεμο σε βάρος των προσφύγων στα σύνορα και τις θάλασσες με εκατοντάδες νεκρούς, ρατσιστική ρητορική και αντιμεταναστευτικούς νόμους, αστυνομική αυθαιρεσία σε βάρος των μεταναστών. Η φασιστική απειλή συνεχίζει να υπάρχει. Η εργατική τάξη, που γέμισε αισιοδοξία από αυτή την ιστορική νίκη απέναντι στο σχέδιο των ταγμάτων εφόδου, δεν εφησυχάζει. Δεν θα αφήσουμε σπιθαμή ούτε στα ζόμπι της Χρυσής Αυγής, ούτε σε επίδοξους μιμητές τους.
Όχι στη φιέστα των ναζί δολοφόνων! Η θέση τους είναι στη φυλακή!
Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι!
Κυριακή 1/11, 4μμ, ΗΣΑΠ Ηράκλειο Αττικής

Read 1626 times Last modified on Wednesday, 11 November 2020 15:27

Latest from ΚΕΕΡΦΑ