Print this page
Wednesday, 11 November 2020 15:29

Οι φασίστες του Κασιδιάρη ακύρωσαν τη συγκέντρωση μίσους στο Ηράκλειο, κάτω από το βάρος του κινήματος

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ τοπικές επιτροπές Βορείων Αθήνας
1/11/2020
Οι φασίστες του Κασιδιάρη ακύρωσαν τη συγκέντρωση μίσους στο Ηράκλειο, κάτω από το βάρος του κινήματος, του ίδιου κινήματος που έστειλε τον “αρχηγό” τους στη φυλακή. Δεν έκαναν πίσω υπακούγοντας στις εντολές των φίλων τους στην ΕΛΑΣ, αλλά επειδή ήξεραν ότι είναι απομονωμένοι από τη γειτονιά μας, κάτι που ο κόσμος του Ηρακλείου έχει δείξει επανειλημμένα όλα τα τελευταία χρόνια.
Η απαγόρευση όμως των αντιφασιστικων διαδηλώσεων είναι μια ακόμη πρόκληση του Χρυσοχοϊδη. Ξαναφέρνοντας στην επιφάνεια την θεωρία των δύο άκρων, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι όσο επικίνδυνοι είναι οι καταδικασμένοι ως εγκληματική οργάνωση χρυσαυγίτες (πρώην και νυν) τόσο είναι και οι αγωνιστές/τριες του κινήματος που παλεύει να τους τσακίσει.

Η ΕΛΑΣ του Χρυσοχοϊδη που αφήνει ακόμα ελεύθερο των καταδικασθεντα νεοναζί Παππά, που επιτέθηκε με αυρες και χημικά στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στις 7 Οκτώβρη, που στέλνει την ΟΠΚΕ στα γραφεία του ΣΕΚ και απαγορεύει σε πρόσφυγες που ζητούν άσυλο να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, δεν προστατεύει την «δημόσια τάξη» αλλά τους φασίστες.
Η δεξιά που επί δεκαετίες κάλυπτε και βοηθούσε τους φασίστες δεν δικαιούται να ομιλεί για δημόσιους κινδύνους. Το κίνημα θα απαντήσει στον Χρυσοχοϊδη και στην κυβέρνηση της ΝΔ στους δρόμους. Επόμενος σταθμός του κινήματος η διαδήλωση του Πολυτεχνείου. Εκεί θα συναντηθούν οι αγώνες ντόπιων, μεταναστών και προσφύγων, φοιτητών/τριών, μαθητών/τριών και εργαζόμενων, αντιφασιστών/τριών και αντιρατσιστών/τριών, του γυναικείου και ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος, όλων όσων παλεύουν για να γκρεμίσουμε αυτό το σύστημα που δολοφονεί!
Η ΚΕΕΡΦΑ ανανεώνει το ραντεβού της για τις 17 του Νοέμβρη, για να δώσουμε στους φασίστες και στην κυβέρνηση την απάντηση που τους αρμόζει.
Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι!
ΚΕΕΡΦΑ τοπικές επιτροπές Βορείων
1/11/2020
(Φωτό από παλαιότερο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Νέο Ηράκλειο)

Read 1656 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ