Wednesday, 11 November 2020 15:42

Να παραιτηθεί ο Χρυσοχοίδης, υπεύθυνος της κατά συρροήν καταστολής αντιφασιστών

Written by
Rate this item
(0 votes)

Κεερφα-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
2 Νοεμβρίου
Να παραιτηθεί ο Χρυσοχοίδης, υπεύθυνος της κατά συρροήν καταστολής αντιφασιστών
Η απάντηση μας στην πορεία του Πολυτεχνείου, 17 Νοέμβρη, Πλ.Κλαυθμώνος 3μμ
Ο Χρυσοχοίδης για πολλοστή φορά, με την καταστολή της αντιφασιστικής κινητοποίησης  στη Πλατεία Αγίου Ανδρέα στο Γαλάτσι, με επιθέσεις ακόμη και σε πεντάχρονα παιδιά, έδειξε ότι είναι ένας αδίστακτος τραμπούκος που παριστάνει τον σοβαρό υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Με περισσό θράσος κάθε τόσο επιχειρεί να εξισώνει τους νεοναζί χρυσαυγίτες με τους αγωνιστές των κινημάτων εξαπολύοντας τα ΜΑΤ και την Αστυνομία συστηματικά κατά των αντιφασιστών.

Την έναρξη αυτής της εκστρατείας την έκανε στις 7 Οκτώβρη στο μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από το Εφετείο, ένα μόλις λεπτό μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου που έκρινε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Εξαπέλυσε απρόκλητη επίθεση με κανόνια νερού, χημικά και γκλόμπ κατά των δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών που άρχισαν να πανηγυρίζουν.
Συνέχισε με την επίθεση κατά των μελών του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος με τις δυνάμεις της ΟΠΚΕ να παριστάνουν ότι έκαναν έλεγχο την πανδημία(!) covid έξω από την πόρτα των γραφείων του! Τα λαγωνικά του Χρυσοχοίδη όσο δυσκολεύονται να εντοπίσουν τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής τόσο εύκολα εντοπίζουν τους αντιφασίστες που πρωτοστάτησαν στην αποκάλυψη των εγκλημάτων των νεοναζί. Η σκληρότητα της καταστολής των αντιφασιστών είναι αντιστρόφως ανάλογη με την χαλαρότητα στην επιτήρηση της ΕΛΑΣ των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να διαφεύγει μέρες τώρα της σύλληψης ο υπαρχηγός της Χρήστος Παππάς.
Η κυβέρνηση βουλιάζει στην χρεοκοπημένη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας και προχωρά σε  άγρια επίθεση κατά των εργαζόμενων και της νεολαίας. Παίζει ξεδιάντροπα το χαρτί του ρατσισμού, μαντρώνοντας τους πρόσφυγες σε στρατόπεδα θανάτου και κλιμακώνει την καταστολή κατά της νεολαίας στα πανεπιστήμια.
Ο Χρυσοχοϊδης έχει αναλάβει εργολαβικά να καλύψει τους νεοναζί μέσα στο κρατικό μηχανισμό και την Αστυνομία, εκείνους που συνεργάστηκαν με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Λειτούργησαν μαζί τους, τους κάλυπταν και προφανώς δυσαρεστήθηκαν από την απόφαση του δικαστηρίου για την ΧΑ. Το πράσινο φως που δίνει στην ηγεσία της ΕΛΑΣ για τις χυδαίες επιθέσεις κατά των αντιφασιστών είναι επιβεβαίωση ότι αυτή είναι η αποστολή του.  
Καλούμε το εργατικό κίνημα και την νεολαία να βρεθούν  στο πλευρό του αντιφασιστικού και του αντιρατσιστικού κινήματος, απαιτώντας την παραίτηση του Χρυσοχοίδη, ο οποίος συγκαλύπτει τις επιθέσεις της ΕΛΑΣ και των ΜΑΤ με χονδροειδή ψέματα.
Θα μας βρούνε μπροστά τους! Η φετινή πορεία του Πολυτεχνείου θα είναι τιμή για την εξέγερση και κλιμάκωση των αγώνων του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος.  
Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τις βάρβαρες αστυνομικές επιθέσεις κατά των αντιφασιστών.
Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις κατά των αντιφασιστών.
Να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο Χρυσοχοίδης.

Read 1897 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ