Print this page
Thursday, 11 March 2021 14:46

Απάνθρωπη έξωση από τον Μηταράκη δεκάδων προσφύγων, γυναικών και παιδιών στους Αγίους Θεοδώρους

Written by
Rate this item
(0 votes)

IliohariΑπάνθρωπη έξωση από τον Μηταράκη δεκάδων προσφύγων, γυναικών και παιδιών στους Αγίους Θεοδώρους
Η απάνθρωπη πολιτική εξώσεων του Μηταράκη συνεχίζεται. Αφού έκοψαν το ρεύμα και το νερό σε δεκάδες πρόσφυγες, γυναίκες και παιδιά,τους έδιωξαν και παραμένουν με σκηνές στο δρόμο, μπροστά στη πύλη του κλειστού ξενοδοχείου Ηλιόχαρη στους Αγίους Θεοδώρους. Καταφεύγουν στα παγωμένα νερά της θάλασσας για να πλύνουν τα σκεύη για πρωινό για τα παιδιά τους και φαγητό για τους ίδιους.
Κλειστά ξενοδοχεία, άστεγοι άνθρωποι στις πύλες τους, να πια είναι η νέα πολιτική Μηταράκη για τους πρόσφυγες. Την ίδια ώρα δεν προχωράνε να δώσουν τα έγγραφα που υποσχέθηκαν σε όσους διέμεναν στις δομές του προγράμματος ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ δηλ. ταυτότητες και διαβατήρια.
iliohari 2Είναι ώρα το κίνημα αλληλεγγύης να σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό των προσφύγων ενάντια  στα αίσχη της κυβέρνησης. Στις 20 Μάρτη, διαδηλώνουμε στην Ομόνοια στις 3μμ για άσυλο, χαρτιά. Στέγη και ανοιχτά σύνορα, για να κλείσουν τα στρατόπεδα-γκέτο, για να να μείνουν οι πρόσφυγες με τα παιδιά τους  με αξιοπρέπεια στις πόλεις και τις γειτονιές μας όλοι και όλες
ΚΕΕΡΦΑ

Read 636 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ