Wednesday, 06 September 2023 09:35

Όχι στη συγκάλυψη της ρατσιστικής βίας του εργοδότη στη Κρήνη Φαρσάλων από την ΕΛΑΣ με απέλαση του μετανάστη εργάτη-Βίντεο.

Written by
Rate this item
(0 votes)

Κεερφα-Keerfa-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
 https://www.facebook.com/keerfapage/videos/743165144209890
Η επίσκεψη στην Αθήνα του “Ιρφάν Μοχάμεντ” (το πραγματικό του όνομα είναι Σατζάτ Αλί), θύματος της δολοφονικής επίθεσης του εργοδότη Γ.Ξ. στη Κρήνη Φαρσάλων μας έδωσε την πλήρη εικόνα της ρατσιστικής βίας που δέχτηκε όταν ζήτησε τα δεδουλευμένα του.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος δούλευε για την κτηνοτροφική μονάδα του Γ.Ξ, ο εργοδότης τον έβριζε χυδαία τις μέρες που προηγήθηκαν την 18η Απρίλη όταν ζήτησε να πληρωθεί τα μεροκάματα του. Του έλεγε ¨ Πακιστανέ θα πάρεις τα α@@@@@α μου” και του έδειχνε τα γεννητικά του όργανα.
Όταν ο Σατζάτ Αλί αποφάσισε να φύγει μη δεχόμενος τις προσβολές, ο εργοδότης τον αναζήτησε και τον βρήκε έξω από το χωριό. Άρχισε να ουρλιάζει “οι Πακιστανοί είσαστε σκουπίδια” και με ένα ρόπαλο τον χτύπαγε στο κεφάλι και το χέρι. Τον εγκατέλειψε εκεί αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του ενώ τον βρήκε ένας άλλος μετανάστης που τον συνέφερε με νερό. Ένας ντόπιος μάλιστα βοήθησε να κληθεί το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λάρισας, όπου παρέμεινε για 8 μέρες. Όπως αναφέρει το εξιτήριο του φέρει “κάταγμα της διάφυσης του βραχιόνιου οστού” ενώ του έκαναν αρκετά ράμματα στο κεφάλι.
Είναι σκάνδαλο ότι η Αστυνομία αντί να συλλάβει το δράστη πήγε στο νοσοκομείο για να πάρει κατάθεση απο τον Σατζάτ Αλί και τον υπέδειξε να μην κάνει μήνυση όπως ζήτησε.
Αντί για διερεύνηση του ρατσιστικού κινήτρου του επέδωσαν χαρτί απέλασης από τη χώρα!!!
Οι “Μανωλάδες” νομιμοποιούνται από την Αστυνομία του Θεοδωρικάκου αντί να νομιμοποιούνται οι μετανάστες εργάτες χωρίς χαρτιά.
Σε αυτήν προεκλογική περίοδο η ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης έχει μετατρέψει τους μετανάστες εργάτες χωρίς χαρτιά σε στόχο για το κάθε ρατσιστή αφεντικό ενώ κάθε Κασιδιάρης βρίσκει έδαφος για να χύνει το δηλητήριο του.
Απαιτούμε να σταματήσει η επιχείρηση συγκάλυψης του ρατσιστικού εγκλήματος, να συλληφθεί ο εργοδότης και να δοθούν χαρτιά στο Σατζάτ Αλί.
Στην Εργατική Πρωτομαγιά θα είναι μαζί μας ο Σατζάτ Αλί στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 1030πμ για να απαιτήσουμε χαρτιά για όλους τους μετανάστες και να μπει τέλος στην εργοδοτική ρατσιστική βία.
30 Απριλίου 

Read 79 times Last modified on Wednesday, 06 September 2023 09:38

Latest from ΚΕΕΡΦΑ