Monday, 29 June 2015 13:52

Στις 9 Ιούλη διαδηλώνουμε στις φυλακές Κορυδαλλού στις 8πμ για να μπουν στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι ναζί της Χρυσής Αυγής Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Στις 9 Ιούλη διαδηλώνουμε στις φυλακές Κορυδαλλού στις 8πμ

για να μπουν στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι ναζί της Χρυσής Αυγής

Στις 5 Ιούλη ψηφίζουμε ΟΧΙ στη συμφωνία.

Όχι στην Ευρώπη-φρούριο της λιτότητας και του ρατσισμού

Στις 9 Ιούλη συνεχίζεται η δίκη των δολοφόνων ναζί της Χρυσής Αυγής, με την πολιτική αγωγή να παρίσταται στο πλευρό των θυμάτων και για την εγκληματική οργάνωση.

Αυτό αναγνώρισε εξ άλλου η απόφαση του δικαστηρίου με την οποία αποδέχτηκε την παράσταση πολιτικής αγωγής για τις επιμέρους εγκληματικές πράξεις (Φύσσας, Αιγύπτιοι, ΠΑΜΕ) αλλά και για την εγκληματική οργάνωση, μόνον όμως κατά όσων κατηγορούνται και για τις δύο πράξεις. Το δικαστήριο όμως δεν έκανε δεκτή την παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του αρχηγού, των ηγετικών στελεχών και των βουλευτών που κατηγορούνται μόνο για την διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης.

Το δικαστήριο θα έπρεπε να επιτρέψει την παρουσία της πολιτικής αγωγής για όλους τους κατηγορούμενους και για όλες τις κατηγορίες.

Με την παρουσία μας στη δίκη μπορούμε να επιβάλουμε ότι θα ακουστούν οι μάρτυρες και τα θύματα, θα αναδειχθούν οι ευθύνες της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και δεν θα πέσουν στα μαλακά.

Την Πέμπτη 9 Ιούλη είναι πιθανό να αρχίσει την κατάθεση του ο πατέρας του Παύλου Φύσσα. Χρειάζεται να βρεθούμε στο πλευρό του. Είναι επίσης η μέρα που θα εμφανιστούν όλοι μάρτυρες και το δικαστήριο θα κρίνει αν η δίκη θα έχει πλήρη δημοσιότητα και κάλυψη από τα ΜΜΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία, την αριστερά, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς και τα δημοτικά συμβούλια να μην επιτρέψουν τις μεθοδεύσεις να πέσει στα μαλακά η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και να πλασαριστεί σαν «νόμιμο πολιτικό κόμμα».

Αυτές τις μέρες, που δίνουμε τη μάχη για να ψηφιστεί μαζικά το ΟΧΙ στην Συμφωνία των εκβιαστών της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ δεν αφήνουμε την παραμικρή χαραμάδα για να ξεπροβάλλει η ναζιστική προπαγάνδα, καλυμμένη με τον μανδύα του «αντιμνημονιακού» κόμματος.

Θα συνεχίσουμε την μάχη για να αποκαλυφθεί η ναζιστική δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι στη δίκη αλλά και θα κλιμακώσουμε τη δράση στους δρόμους και στις γειτονιές ξανά να μην βγουν ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τα τάγματα εφόδου.

Read 12864 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ