Monday, 06 July 2015 15:18

Μετά το ΟΧΙ, όλοι στο πλευρό της οικογένειας Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Αντιφασιστική κινητοποίηση, Πέμπτη, 9 Ιούλη, φυλακές Κορυδαλλού, 8πμ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

 ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 Χαιρετίζουμε τη νίκη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, με ποσοστό 61,3%, μια νίκη που κάνει να πανηγυρίζουν αγωνιστές του εργατικού και του αντιφασιστικού-αντιρατσιστικού κινήματος.

Η  συντριπτική ήττα του μνημονιακού στρατοπέδου είναι μια δικαίωση για τον κόσμο που παλεύει για ελευθερίες και δικαιώματα και συγκρούεται με τους άθλιους εκβιασμούς και  το πραξικόπημα,  που οργάνωσαν οι Τραπεζίτες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα ότι δεν περνάνε τα μνημόνια  που πήγαν χέρι-χέρι με το ρατσισμό και τους φασίστες. Το ΟΧΙ  ανοίγει το δρόμο για να ξηλώσουμε όλες τις επιθέσεις των συγκυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Είχαν  τη στήριξη όλων των δυνάμεων του συστήματος και των εφεδρειών του, τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Δημάρχους, όπως ο Καμίνης και ο Μπουτάρης, αρχιερείς,  όπως ο Άνθιμος και φορείς, όπως ο ΣΕΒ και το προεδρείο της ΓΣΕΕ. Τα ΜΜΕ εξαπέλυσαν ένα πρωτοφανές κύμα ψεμάτων και τρομοκρατίας, την ίδια ώρα που ο Ντράγκι οδηγούσε τις Τράπεζες σε κλείσιμο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση  της λιτότητας και του ρατσισμού είδε να ορθώνεται απέναντί της ένα κύμα  αλληλεγγύης στο ΟΧΙ στην Ελλάδα από εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ευρώπη και σε όλο το Πλανήτη.

 

 

Είναι πρόκληση να εμφανίζουν τη  ξεκάθαρη νίκη του στρατοπέδου της εργατικής τάξης και της αριστεράς ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με τους ναζί της Χρυσής Αυγής. Οι Κασσιδιάρηδες στο  Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας είχαν συμφωνήσει με την ΝΔ και τη διοίκηση Καμίνη να δοθεί η Πλατεία Συντάγματος στη καμπάνια του ΝΑΙ! Αν αυτό δεν είναι στήριξη του ΝΑΙ,  τότε τι είναι;

Η φτηνή δημαγωγία των ναζί με την υποκριτική στήριξη του ΟΧΙ είναι μέρος της προσπάθειας τους να εμφανιστούν ως «νόμιμο πολιτικό κόμμα» που στηρίζει μάλιστα το ΣΥΡΙΖΑ(!)  για να την βγάλουν καθαρή στη δίκη τους  στον Κορυδαλλό.

Την Πέμπτη 9 Ιούλη, συνεχίζεται η δίκη, μετά την αναγνώριση της παρουσίας της πολιτικής αγωγής και για την εγκληματική οργάνωση, όσον αφορά τους κατηγορούμενους που συμμετείχαν άμεσα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  και τις άλλες επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων και των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο πλευρό τους Παναγιώτη και της Μάγδας Φύσσα, οι οποίοι αναμένεται να αρχίσουν τις καταθέσεις τους. Επίσης θα ανακοινωθούν οι μάρτυρες κατηγορίες σύμφωνα με τον κατάλογο που πρότεινε η πολιτική αγωγή.

Read 9765 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ