Tuesday, 28 October 2014 13:33

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας: «Κύριε Καμίνη, το στρατηγείο των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής δεν δικαιούται θέσεις για παρκινγκ. Να κλείσει τώρα! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας:

«Κύριε Καμίνη, το στρατηγείο των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής δεν δικαιούται θέσεις για παρκινγκ. Να κλείσει τώρα!

Προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα όλων η πρωτοβουλία της παράταξης Καμίνη να προωθήσει αυτή τη περίοδο διευκολύνσεις στη δράση του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής με παραχώρηση τριών θέσεων παρκινγκ έξω από τα κεντρικά Γραφεία της «Κεντρικής Διοίκησης» δηλαδή της Κομμαντατούρ της Μεσογείων. Τις θέσεις ζήτησαν οι «υπεύθυνοι Ασφάλειας» των νεοναζί, ο Ι.Λαγός (πανελλαδικά) και ο Χ.Ζέρβας (της Κομμαντατούρ). Πρόκειται για το άλλο όνομα των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής.

 

Είναι σκάνδαλο να δίνονται διευκολύνσεις για παρκινγκ με πρόσχημα τη βουλευτική ιδιότητα των νεοναζί. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Λαγός χρησιμοποίησε αυτοκίνητο της Βουλής για την επίθεση στο Κοινωνικό Χώρο στη Ηλιούπολη όπου εισέβαλλαν την ώρα μαθήματος σε παιδιά και το διέλυσαν βίαια. 

Οι νεοναζί ήδη έχουν κατοχυρώσει τις θέσεις αυτές με τραμπουκισμούς κατά των περίοικων. Χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής είχαν διαδηλώσει μαζικά κατά της εγκατάστασης των Γραφείων των νεοναζί στη Μεσογείων ζητώντας να κλείσουν.

Η «νομική ερμηνεία» αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας για τη συγκάλυψη της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης αφού εντάσσει το αίτημα των εκπροσώπων των Ταγμάτων Εφόδου σε αυτά που μπορούν να ικανοποιηθούν αφού «τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή και  οι δημοτικές παρατάξεις ασκούν δημόσια λειτουργία και εξυπηρετούν συνταγματικούς σκοπούς (άρθρο 29 & και 102 του Συντάγματος αντίστοιχα)!

Το αντιφασιστικό κίνημα απαιτεί να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήρια, να διακοπούν όλες οι διευκολύνσεις στους νεοναζί.

ΥΓ. 1.Το παρακάτω περιέχεται στη ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Πέμπτης 30 Οκτώβρη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας

«56. Έγκριση για την παραχώρηση τριών (3) θέσεων στάθμευσης για το Κοινοβουλευτικό Κόμμα ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» στην οδό Γ. Μπουσίου 3-5( Σχετ. η υπ΄ αριθμ. 100/2014 κατά πλειοψηφία απόφαση της 7ης Δ.Κ. που εισηγείται την παραχώρηση σε παρακείμενους δρόμους της οδού Γ. Μπουσίου πλησίον της θέσης των γραφείων) (Σχετική η 340/2004 ΠΔΣ) (Δ/νση Οδοποιίας & Αποχέτευσης) (Σχετ. Γεν. Πρωτ. 395616-2014 ) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ Γ.Χ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ»

2.Επισυνάπτω σχετικά έγγραφα που εστάλησαν συνοδεύοντας το θέμα 56»

Read 4408 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ