ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΛΗ 7ΜΜ, ΟΜΟΝΟΙΑ


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΛΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ 7ΜΜ


ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Η εκστρατεία «Ασφαλής Αθήνα» που εξαπέλυσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Βούγιας είναι μια  ρατσιστική αστυνομική επιχείρηση -σκούπα με στόχο τον αποπροσανατολισμό της οργής των εργαζόμενων την ώρα που η κυβέρνηση προωθεί πραξικοπηματικά τα βάρβαρα μέτρα της που πετσοκόβουν το κατώτατο μισθό, ανοίγουν τη πόρτα στις απολύσεις και ισοπεδώνουν τις συντάξεις.
Το Πόρισμα για το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας που συνέταξε το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ για να καταλήξει σε αυτή την επίθεση είναι ένα ρατσιστικό δώρο στη ΝΔ και στους φασίστες του ΛΑΟΣ για να συναινούν στα μέτρα ΕΕ-ΔΝΤ.



Την Δευτέρα 23 Νοέμβρη 9.30μμ δύο συντεταγμένες ομάδες φασιστοειδών εισέβαλαν σε καταστήματα σύρων μεταναστών που βρίσκονται στο Νέο Κόσμο στην οδό Κασομούλη πετώντας βόμβες μολότωφ, ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης και κρατώντας ρόπαλα. Έσπασαν τρία μαγαζιά ενώ τραυμάτισαν μετανάστες.Ενας διακομίστηκε στο Τζάνειο μαχαιρωμένος και με τραυματισμένο το μάτι του. Εκλεψαν γύρω στις 2000 ευρώ σπάζοντας ταμειακή μηχανή. Σε ένα από καταστήματα χτύπησαν μικρά παιδιά. Αργότερα όταν οι μετανάστες εντόπισαν τα φασιστιοειδή σε πολυκατοικία απαίτησαν την σύλληψη τους.Μάλιστα από την οροφή της μπροστά στα μάτια των αστυνομικών πέταγαν ακόμη και τα ξύλα που είχαν χρησιμοποιήσει στη εισβολή τους στα μαγαζιά.Η αστυνομία επενέβη κατά των μεταναστών φυγαδεύοντας τα φασιστοειδή και προσαγάγοντας τους μετανάστες. Στα μέσα ενημέρωσης διοχέτευαν "πληροφορίες" ότι επρόκειτο για άγρια συμπλοκή μεταξύ ομάδων μεταναστών με στόχο την συγκάλυψη της δράσης των φασιστών.Στην αυτοψία αστυνομικοί ελεγαν στους μεταν΄στες "δεν ήταν βόμβες...ήταν κροτίδες, δεν υπήρξε φωτιά!!!"
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση τους και τη σύλληψη των τραμπούκων.να σταματήσει εδώ και τώρα το κουκούλωμα από τις
Η ευθύνη βαραίνει ντον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την κάλυψη της δράσης των φασιστών.
Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν οι δράσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής με επιθέσεις σε βιβλιοπαρουσιάσεις και σε κατειλημμένα σχολεία.
Τώρα οι ομογάλακτοι του Χίτλερ βάζουν στο στόχαστρο τους άραβες μετανάστες, ένα κόσμο κυνηγημένο από τους πολέμους των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Τα πογκρόμ που οργανώνουν στις γειτονιές πρέπει να πάρουν αποφασιστική απάντηση από τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Για να συμμετέχετε ...

Για να συμμετέχετε και να οργανώσετε δραστηριότητες, για να προμηθευτείτε αφίσες, προκηρύξεις, για να ανακοινώσετε πρωτοβουλίες και προτάσεις μπορείτε να στέλνετε mail στο antiracismfascism@yahoo.gr , και να επικοινωνείτε με τα τηλ.: 6932828964, 6976117452, 6947771499 και 6934243094