Print this page
Tuesday, 09 February 2021 13:53

Εκδηλώσεις-Διαδικτυακές συζητήσεις ενόψει της 20 Μάρτη Featured

Written by
Rate this item
(2 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

Διαδικτυακές εκδηλώσεις της ΚΕΕΡΦΑ στις 13- 14 Φεβρουαρίου
Ενόψει της 20 Μάρτη, διεθνούς μέρας ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό, η ΚΕΕΡΦΑ οργανώνει τοπικές διαδικτυακές εκδηλώσεις με θέμα: «Ανοιχτά σύνορα και πόλεις για πρόσφυγες και μετανάστες -  άσυλο, στέγη, χαρτιά για όλους. Όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία – εμβολιασμός τώρα σε όλα τα στρατόπεδα».
Σε αυτές συμμετέχουν συνδικαλιστές, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες, ακτιβιστές του αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού κινήματος, πρόσφυγες και μετανάστες. Απέναντι στους αποκλεισμούς και την γκετοποίηση που επιχειρεί η κυβέρνηση, οργανώνουμε την αντίσταση για να ανοίξουμε τις γειτονιές και τα σχολεία μας.
Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και για τους βασανισμούς των μεταναστών στο κέντρο ΠΡΟΚΕΚΑ στο Παρανέστι. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την ΚΕΕΡΦΑ και την Αντιφασιστική / Αντιρατστιστική πρωτοβουλία Δράμας, και μεταξύ των ομιλητών θα είναι και οι δικηγόροι των θυμάτων.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom και θα προβληθούν από τις σελίδες των τοπικών  ΚΕΕΡΦΑ στο facebook.
Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 13 – 14 Φεβρουαρίου
ΚΕΕΡΦΑ Πειραιά
Σάββατο 13/2, 6μμ
Ομιλητές/τριες: Μαρία Ζαχαρία, γραμματέας Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Γιώργος Γαλάνης, Σύλλογος Δασκάλων Πειραιά «Η Πρόοδος», Θανάσης Διαβολάκης, δημοτικός σύμβουλος Πειραιά – Ανταρσία στο Λιμάνι, Κατερίνα Ρούνιου, Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία, Talala Alatras, πρόσφυγας από Συρία – εργαζόμενος στον επισιτισμό, Μαρία Ανδρέου εκπαιδευτικός ΚΕΕΡΦΑ Πειραιά
Zoom link: tinyurl.com/ekdilwsikeerfa
Facebook: Κεερφα Πειραια

ΚΕΕΡΦΑ Πετραλώνων-Θησείου
Σάββατο 13/2, 6.30μμ
Ομιλητές/τριες: Βασίλης Κουκαλάνι ηθοποιός – σκηνοθέτης Ανατρεπτική Συσπείρωση Ηθοποιών, Μαρία Μπολοβίνα ψυχιατρική κοινωνική λειτουργός - ψυχαναλύτρια , Lbo πρόσφυγας από στρατόπεδο Ελαιώνα, Μαριάννα Χρονοπούλου δασκάλα Σύλλογος εκπαιδευτικών "Παρθενώνας", Μάριος Ναθαναηλίδης φοιτητής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου δικηγόρος σε camp.
Zoom link: tinyurl.com/24nzvmrv
Facebook: ΚΕΕΡΦΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ -ΘΗΣΕΙΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

ΚΕΕΡΦΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Σάββατο 13/2, 7μμ

Read 1063 times Last modified on Friday, 12 February 2021 13:34

Latest from ΚΕΕΡΦΑ