Saturday, 04 April 2020 19:03

Καμπάνια υπογραφών: Στη φυλακή οι δολοφόνοι ναζί της Χρυσής Αυγής! Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες!

Written by
Rate this item
(4 votes)

Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη
των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής!
Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι!

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο και απεργιακή κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη, προσυγκέντρωση Μετρό Αμπελοκήπων 9πμ, πορεία στο Εφετείο 9.30πμ

Η ώρα της απόφασης στη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής έχει πλέον φτάσει!
- Θα καταδικαστούν, επιτέλους, οι νεοναζί, κάτω από το βάρος του συντριπτικού αποδεικτού υλικού, ως εγκληματική οργάνωση ή θα πάρουν συγχωροχάρτι με μια απόφαση που θα τους ρίχνει στα μαλακά, όπως προκλητικά εισηγήθηκε η εισαγγελέας της έδρας;

- Θα πάνε φυλακή όλοι οι νεοναζί για τα απεχθή εγκλήματα που σχεδίασαν κεντρικά και εκτέλεσαν με εντολές του ιεραρχικού παραστρατιωτικού μηχανισμού τους ή θα τους δοθεί μια νέα περίοδος ασυλίας από τους μηχανισμούς του κράτους για να συνεχίσουν την δολοφονική δράση τους;

- Θα διαλυθεί επιτέλους η ναζιστική εγκληματική οργάνωση που παρίστανε το πολιτικό κόμμα ή θα της αποδοθεί επιπλέον και η κρατική χρηματοδότηση που αποφάσισε να παρακρατήσει η Βουλή, δίνοντας ξανά στη φασιστική συμμορία την δυνατότητα να ανασυγκροτηθεί και ν’ ανοίξει νέα γραφεία-ορμητήρια;

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι γνήσιοι νοσταλγοί του Χίτλερ και των στρατοπέδων εξόντωσης του Άουσβιτς. Είναι οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Είναι οι οργανωτές εκατοντάδων ρατσιστικών επιθέσεων και πογκρόμ κατά των μεταναστών και των προσφύγων. Έβαλαν στο στόχαστρο το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα, όπως φάνηκε και με τις επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και των Αιγύπτιων αλιεργατών. Επιχείρησαν να σκορπίσουν τον φόβο, με επιθέσεις στα κινήματα αντίστασης, καταστρέφοντας γραφεία και στέκια οργανώσεων και συλλογικοτήτων, μαχαιρώνοντας δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες.

Παρά την απόπειρα τρομοκράτησης από τους νεοναζί ακόμα και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, δεκάδες μάρτυρες κατέθεσαν με θάρρος, έχοντας την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του δημοκρατικού κόσμου, των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του εργατικού κινήματος και της νεολαίας, των ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Η ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης της ΝΔ, με τις επιχειρήσεις σκούπα και τις παράνομες απελάσεις – «επαναπροωθήσεις» μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, ανοίγουν το δρόμο για επιθέσεις φασιστικών συμμοριών, συχνά με την κάλυψη της ίδιας της αστυνομίας και του λιμενικού, από τη Λέσβο και τον Έβρο μέχρι την Πλατεία Βικτωρίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι χτύπημα σε αυτή την νέα επιχείρηση ανασυγκρότησης των φασιστικών μηχανισμών, τους οποίους αξιοποιεί η κυβέρνηση παίζοντας το χαρτί του ρατσισμού, για να διασπάσει και να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία από τις ευθύνες της για το άπλωμα της πανδημίας, της φτώχειας, της ανεργίας.

Διεκδικούμε άσυλο και στέγη για τους πρόσφυγες, χαρτιά για τους μετανάστες, τέλος στο ρατσιστικό κυνηγητό και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής με μια απόφαση σταθμό! Η θέση των φασιστών δολοφόνων είναι μόνο στη φυλακή!

Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε να πέσουν στα μαλακά οι νεοναζί δολοφόνοι. Καλούμε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο και την απεργιακή κινητοποίηση την μέρα της απόφασης του δικαστηρίου.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να υπογράψετε την καμπάνια. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά. Εάν θέλετε να συμμετέχετε στις δράσεις της ΚΕΕΡΦΑ συμπληρώστε επιπλέον τηλέφωνο και περιοχή ώστε να έρθει σε επαφή μαζί σας η πιο κοντινή τοπική επιτροπή ΚΕΕΡΦΑ.

Ονομα *
Επωνυμο *
E-mail *
Ιδιοτητα *
Περιοχη
Τηλεφωνο
Read 6367 times Last modified on Sunday, 27 September 2020 19:41

Latest from ΚΕΕΡΦΑ